OPTIMIZAR TRIATLON TRÆNING

OptimizaR´s triatlon træningsside.

Har du sportslige mål og drømmer du om at opnå noget for dig selv inden for triatlon?

OptimizaR tilbyder dig et personligt og effektivt træningsforløb til dig som triatlete som ønsker at forbedre din præstation og får glæde i din træning. 

Ragnar kommer til at følge dig hele vejen på din rejse i vores træningsforløb. Dermed får du opfyldt dine sportslige drømmemålsætninger og får en udbytterig træning som vil sætte ny værdi i dit liv.

Se nedenfor for mere info.

Intro triatlon
Indhold i forløbet

Hvad får du i et OptimizaR triatlon træningsforløb?

 • Svømmeinstruktion i starten af forløbet med løbende evaluering for at sikre en god teknik fra træningsforløbets start og god træningsoplevelse.
 • En høj kvalificeret opfølgning og feedback under hele træningsforløbet efter behov. Ragnar kigger med på din træning og er med dig hele vejen.
 • Målrettet og struktureret træning, i alle tre discipliner som er tilpasset dine personlige behov og fysiologiske profil.
 • En langtidstræningsplan for at give dig et overblik over dit træningsforløb med løbende evaluering og justeringer.
 • Begrundelser og forklaring af træningsindholdene for hver træningsperiode for at du kan forstå dine træningsopbygning og træningsindhold. Dermed kommer du til at føle dig velforberedt til din træningspas.
 • Mulighed for en kapacitetsanalyse for cykling(cykeltest) og/ eller løb (løbetest) som de bedste i verden bruger. Du får de samme informationer som topatlere som gør Ragnar´s træningsarbejde meget lettere. Dette vil gavne din træningsplanlægning og præstation i konkurrence.

OptimizaR´s anbefalede indhold for triatlontræning.

Her Ragnar´s bud på de vigtigste træningsindhold der skal til for at kunne gennemføre en triatlon og få det bedste udbytte af sin træning, få gode træningsoplevelser og for at opnå sin egen personlig målsætning.

 • At gennemføre en struktureret og velovervejet træningsplan hvor en træner følger dig hele vejen igennem dit træningsforløb og giver dig feedback hver eneste uge.
 • Udholdenhedstræning(LIT). At træne i den optimale træningszone for lav intensitetstræning
 • Konditionstræning(HIIT). At vide hvordan din intervaltræningen skal udføres i forhold til intensitet og pause.
 • Ernæring. At vide hvad dit energiforbrug er i træning og konkurrence, herunder fordeling af dit kulhydrat- og fedtomsætning, det vil gavne dit træningsudbytte og præstation i konkurrence.
 • Fedtomsætning/ Fatmax. Den er altafgørende for triatlondistance der varer længere end 3timer
 • At vide hvor god VO2max (iltmotor/ aerobe system) er og dermed dit kondital(mlO2/min/kg.
 • At vide hvor høj din VLamax (kulhydratmotor/ anaerobe system) er. VLmax-tallet fortæller bl.a. hvor meget kulhydrater. For en mellem- eller langdistance har den stor indflydelse på din præstationsevne
OptimizaR indhold for tritræning
svømme Billede
cykel Billede
løbe Billede

Fordelene ved et OptimizaR triatlon træningsforløb.

Her er de fordele du får ved at vælge et triatlon træningsforløb hos OptimizaR:

En god træningsstruktur og en velovervejet træningsplanlægning som vil give en gradvis opbygning af din form. Dermed får du en forbedret træningsoplevelse, dit træningsforløb blive mere optimalt og træningen bliver tilpasset til hvor meget du kan træne og dine personlige behov.

Forklaring og begrundelse af træningsprogrammer og træningsplan. Dermed ved du altid hvad du skal træne og hvorfor.

Optimale træning af din udholdenhed i forhold hvilken konkurrence distance du vil udføre, din målsætning og din fysiologisk profil.

Optimal træning af din kondition/ VO2max ud fra viden om i hvor lang dine intervaller skal vare, med hvilken intensitet du skal belaste dig med og hvor lang din pausen skal være i forhold til din træningsmålsætning.

Informationer om dit energiforbrug får du at vide hvor meget kulhydrat du skal indtage under din træning som vil gavne dit træningsudbytte og din restitution efter din træning.

Informationer om din fedtomsætningen er det muligt at forudsige hvilken konkurrencetid der er mulig for dig. Dermed bliver det nemmere at disponere i konkurrence for at din præstation vil blive forbedret og at du får en god oplevelse i din konkurrence.

Informationer over dine fysiologiske profil (VO2max/ VLamax/ AT) vil give dig den gevinst, at din træning målrettes i forhold til hvilken slags træning du skal træne, for at forbedre din præstation.

Storys

OptimizaR triatlon story´s.

Ragnar har stor erfaring med at træne triatler og har haft mange successfulde træningsforløb.

Nedenunder kan du læse om OptimizaR´s  triatlonhistorier.

God fornøjelse.

Coffee with coach: Snak med triatleten Rasmus om hans træningsforløb og race-oplevelser

10 måneders træningsforløb frem mod IM-CPH 2022. Rasmus fra Tårs. 

Er den atlet som har været længst hos OptimizaR hele 3 år i streg. Triatleten Tobias fra Frederikshavn. 

Se denne video som fortæller om hvordan det er at blive trænet af Ragnar. Ragnar tog på besøg hos Tobias i Frederikshavn. Klik på denne video

Maiken tog beslutningen og skiftede fra løb til triatlon for en periode.Maiken fra Hjørring.  

Læs om hvorfor Tobias blev ved med at vælge OptimizaR i hans triatlontræning. Hvorfor en triatlet vendte tilbage tilbage til OptimizaR

Hør her Ragnar fortælle om en cykeltest/labtest@home hvor du ikke behøver at tage i labratoriet men kan lave testen med en hometrainer eller powermeter. Podkast af Tri Oraclet om den spændene lab@home cykeltest for triatleter.

BOOK ELLER KONTAKT

Hvis du synes det har været interessant at læse og vil høre mere om triatlon træningsforløbet, er du velkommen at tage kontakt Ragnar her.

Ragnar tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dine ideer og forestillinger om et triatlon træningsforløb.

Hilsen,

Ragnar - OptimizaR

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System