PERSONLIG TRÆNING - MED UDGANGSPUNKT I DEN ENKELTE ATLET

OptimizaR personlige træning

OptimizaR udarbejder personlig træningsprogrammer for bl.a. cykelryttere, løbere, triatleter, svømmere.

OptimizaR lægger vægt på en meget høj kvalitet i udarbejdelsen af den personlige træning og er altid i tæt kontakt med sine atleter.

Personlig træning med individuelle hensyn

OptimizaR udarbejder træningplaner og træningsprogrammer med stor omhu og omtanke og i tæt samarbejde med den enkelte person.

Vi lægger stor vægt på at have kommunikationen i høj sæde med vores atleter. Dermed får de det største udbytte og glæde af deres træning.

Udarbejdelsen af træningsplaner og træningsprogrammer er altid med hensyn til atletens egne ønsker. Dette gøres for at højne personens motivation og træningens udbytte.

OptimizaR udarbejder ingen standardprogrammer/-planer. Vi udarbejder kun med individuelle træningsplaner og -programmer, som er skræddersyet til den enkelte atlet.

OptimizaR´s træningsforløb indeholder altid en langtidsplan for at sikre den rigtige træningsstruktur og belastningsfordeling for hele træningsforløbet.

OptimizaR arbejder udfra træningsfilosofien: 90% udholdenhed:10% HIT eller 80% udholdenhed: 20% HIT, men kan variere afhængig af hvilke fysiologiske processer der skal trænes(VO2max/ VLmax)

OptimizaR udarbejder træningsplaner for mindst 16 uger.

For at få det bedste udbytte ud af et træningsforløb, best case, anbefales en kapacitetsanalyse forud for start på træningsforløbet. Klik på links for at læse mere om vores kapacitetsanalyser for cykelryttere/ triatleter eller løbere/ triatleter.

Det mest optimale forløb er at få en opstartstest, derefter træne i 12-16 uger med efterfølgende opfølgningstest. Dette kan gøres en eller flere gange afhængig af træningsforløbets længde.

Derefter har OptimizaR et væsentligt bedre udgangspunkt til at skræddersy et individuelle træningsforløb for cykling, triatlon, løb og svømning i forhold til målsætning og konkurrence distance.

Pris for et træningsforløb afhænger af hvor mange discipliner der skal sættes ind i træningsplanlægningen.

Pris for en disciplin: 1000kr pr. måned

Pris for to disciplinger: 1300kr pr. måned

Pris for tre discipliner: 1600kr. pr. måned.

Tag kontakt til OptimizaR, på nedenstående formular, for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig med din personlige træning og få udarbejdet en personlig træningsplan som er skræddersyet til dig.

Beskrivelse af pt
Kontakt mig vedr. Personal træning
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System