Indledning

OptimizaR´s Marathon træningsforløb

Med et træningsforløb fra OptimizaR får du et skræddersyet marathontræningsforløb udarbejdet til dig. Du får den bedst mulige træningsoplevelse, en succesfuld og en tryg marathonoplevelse.

Løbetræner Ragnar arbejder sammen med dig som den engagerede og dedikerede løber. Dit mål er at forbedre din præstation uanset niveau, med udgangspunkt i dig og dine egne forudsætninger.

Marathontræningen er for alle løbere i Danmark. Træningen foregår online, hvor Ragnar hjælper dig og vejleder igennem hele din træningsproces.

OptimizaR´s procesorienteret marathontræning.

Ragnars træningstilgang er evidensbaseret og processen er i fokus. Ragnar arbejder seriøst, engageret og målrettet for dig, sådan at du kan opnå din målsætning. Det gør Ragnar på bagrund af sin mangeårige trænererfaring og store viden om marathontræning.

OptimizaR´s spidskompetence er at:

  1. Udarbejde en effektiv og struktureret træningsplan. Du kan nyde din træning og undgå at tænke på, hvad og hvordan du skal træne frem mod dit marathonløb.
  2. Følge dig igennem dit træningsforløb med kyndig og faglig vejledning. Du får al den af hjælp i træningsprocessen, som du har behov for.
  3. Tilrettelægge træningsbelastningerne ud fra dit behov og niveau. Dermed undgår du skader og overtræning. Du får en effektiv træning, som giver dig den rigtige træningseffekt.
  4. Definere realistiske målsætninger for dit løb. Ud fra dine kropslige og mentale forudsætninger giver Ragnar dig et estimat for, hvor hurtigt du kan løbe dit marathonløb og hvordan du skal disponere dit løb. Ud fra en energiberegning, ved du, hvor meget energi du skal indtage undervejs i dit løb. Se hvordan løbetesten.
  5. Træne dig efter dine kropslige forudsætninger. Via evidensbaseret, effektiv og målrettet træning får du en vejledning i, hvordan og hvad du skal træne i forhold til din målsætning.

Kontakt Ragnar for at få en uforpligtende snak omkring dit marathontræningsforløb.

OptimizaR´s hjælp til din marathon træning.
Arbejdskrav marathon

Kravene til et optimalt marathonløb.

Når du skal holde dig igang på en marathondistance på 42.195km i et sted mellem 2 og 4 timer skal du  være istand til at holde et jævnt tempo over relativ lang tid uden at blive træt.

Derfor er forudsætningerne for et optimalt marathonløb:

Disse forudsætninger står i fokus i den marathonplan, jeg laver til dig.

Vælg det træningsforløb, som passer til dine behov.

Ragnar kan løse disse udfordringer med en kombination af struktureret træning og en løbetest. Informationer over dit kulhydrat og fedtforbrug gør det muligt at finde realistisk målsætning og et realsitisk energibehov til dit løb.

Læs mere om udbyttet af løbetest her

Denne video, energi-udregning, handler om hvordan Ragnar udregner dit energiforbrug og realistisk løbetempo. God fornøjelse.

Marathon udfordringer

Denne korte video(5:27min) fortæller Kristina, tidligere OptimizaR atlet om hendes oplevelse af et "solo" marathon løb i 2021 i coronatiden og oplevelser af hendes træningsoplevelser i OptimizaR.

PRISER FOR MARATHON TRÆNINGSFORLØB

Dit personlige marathon træningsforløb.

Indhold: et personligt træningsforløb hvor Ragnar følger dig og giver dig feedback igennem hele dit  træningsforløb.

  • Pris pr. måned: 999 kr.

For at sikre et successfuldt træningsforløb og en stor forbedringsprocent anbefaler Ragnar et træningsforløb på minimum 12-16 uger.

Når du starter træningsforløbet, er du kun bundet til den tidsperiode, du har betalt for.

Dit personlige marathontræningsforløb med en løbetest.

Indhold: et personligt træningsforløb hvor Ragnar følger dig og giver dig feedback igennem hele dit træningsforløb. Informationerne fra løbetesten anvendes naturligvis i udarbejdelse af din træning.

  • Personlig træning koster pr. måned: 999kr.
  • Løbetesten koster pr. test, inklusiv forklaring: 1799kr.

En kombination af en løbetest og personlig træning har vist sig at være den perfekte kombination for at udarbejde målrettede træningsplan til dig. Dine fysiske forudsætninger og dine individuelle træningszoner bliver dermed integreret ind i dit træningsforløb.

For at sikre et succesfuldt træningsforløb og en stor forbedringsprocent anbefaler Ragnar et træningsforløb på minimum 12-16 uger.

Der gives en 15% rabat ved bestilling af to løbetests (en i starten og en i slutningen af træningsforløbet) og længere træningsforløb over 16 uger.

Når du starter træningsforløbet, er du kun bundet til den tidsperiode, du har betalt for.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System