DREAM CAME TRUE AGAIN: SEJR FOR HEIDI I SOUTHERN HEMISPHERE CHALLENGE 2020.

Publiceret: 05-02-2020 08:50

Heidi bliver overall vinder på fire marathonløb på 6 dage i Argentina, Uruguay, Chile og Sydpolen.

OptimizaR Sportstestcenter får mange henvendelser fra mange forskellige personer som gerne vil få opfyldt deres målsætninger og drømme på mange forskellige idrætsgrene og distancer. Her er en historie om en meget speciel opgave som OptimizaR fik i august måned 2019 som skulle ende med en overall sejr i januar 2020.

Marathon løberen Heidi Johansen ”bankede på døren” til OptimizaR i august måned med det mål om at komme først over målstregen i det meget krævende SOUTHERN HEMISPHERE CHALLENGE 2020.

Ragnar i OptimizaR har før arbejdet rigtig godt sammen med Heidi, med succes. Det var i 2016, hvor hendes drøm gik i opfyldelse i form af en sejr i Basel Marathon.

Det er en stor tilfredshed for OptimizaR at tidligere atleter vender tilbage for at få opfyldt deres mål igen. Det tager Ragnar fra OptimizaR som et komplement og bekræftelse af godt arbejde sammen med vores atleter. Nu var opgaven en hel anden, nemlig at gøre Heidi klar til at gennemføre 4 maratonløb på 6 dage, et i Argentina, et i Uruguay, et i Chile og et på Antarktisk.

Træningsplanen startede i august 2019 med målet i starten af januar 2020.

For at komme i gang blev der udført en OptimizaR-Inscyd kapacitetsanalyse af Heidis fysiologiske profil. Her blev resultatet, at der skulle arbejdes på at øge Heidis udholdenhed/fedtomsætning hvis hun skulle kunne gennemføre alle fire maratonløb på 6 dage. Udgangspunktet for træningen havde dog en udfordring, da Heidi havde en baglårsskade som var lige blevet helet og derfor skulle der passes på ikke at belaste hende med for meget høj intensitets træningspas. OptimizaR gik systematisk til værks og i løbende samarbejde og dialog fik træningen afstemt til hendes belastningsgrad med hendes dagligdag.

Midt i forløbet blev der udført en opfølgningstest som viste at træningen havde givet det ønskede resultat nemlig at udholdenheden/ fedtomsætningen var blevet forbedret med 10%.

I træningsperioden løb Heidi i snit 93km med peak på 119km. Det hele kunne lade sig gøre ved at sænke intensiteten på de lange løb og altid holde øje med om baglåret kunne holde ud til den krævende træning.

Drømmen blev til virkelighed for Heidi som blev den samlede vinder både for kvinder og mænd. En super præstation med så mange marathon´s på 6 dage.

Stort tillykke til Heidi fra OptimizaR og tak for endnu et godt og spændende samarbejde.

Vinderbillede Heidi med medajle
Vinderbillede Heidi med medajle
Løb på sydpolen
Løb på sydpolen
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System