Træningsvejledning i høj kvalitet

OptimizaR personlige træning

OptimizaR lægger vægt på en meget høj kvalitet i udarbejdelsen af den personlige træning i tæt kontakt med sine atleter.

Personlig træning med individuelle hensyn

OptimizaR udarbejder træningplaner og træningsprogrammer med stor omhu og omtanke og i tæt samarbejde med den enkelte person.

Vi lægger stor vægt på at have kommunikationen i høj sæde med vores atleter. Dermed får de det største udbytte og glæde af deres træning.

Udarbejdelsen af træningsplaner og træningsprogrammer er altid med hensyn til atletens egne ønsker. Dette gøres for at højne personens motivation og træningens udbytte.

OptimizaR udarbejder ingen standardprogrammer/-planer. Vi udarbejder kun individuelle træningsplaner og -programmer, som er skræddersyet til den enkelte atlet.

I forbindelse med længerevarende træningsvejledning udarbejder OptimizaR altid en langtidsplan for at sikre den rigtige træningsstruktur og belastningsfordeling.

OptimizaR arbejder udfra filosofien: 90% udholdenhed:10% HIT eller 80% udholdenhed: 20% HIT

OptimizaR træningsmoduler er på 8 uger. Pris for et 8 ugers modul er 799kr.

Vi hjælper dig gerne med længere forløb for at du kan opnå din personlig målsætning.

Tag kontakt til OptimizaR´s for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med din personlige træning og få sat en personlig træningsplan for dig.

Klik her for at tage kontakt til OptimizaR om personlig træning

Beskrivelse af pt
Kontakt mig vedr. Personal træning
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System