Cykelmotionistens brug af OptimizaR - Træning frem mod cykelophold på Mallorca

Publiceret: 24-06-2019 14:04

Hvilke træningsopgaver kan OptimizaR løse for sine atleter? 

De fleste forbinder måske OptimizaR et sted hvor kun de bedste de kommer, de personer med store målsætninger m.m. Ikke i det tilfælde her. Knud som er erfaren og glad cykel-motionist fortæller her hvordan han har brugt OptimizaR i sin forberedelse til at komme i bedre form i forbindelse med hans årlige tur med hans cykelkammerater til Mallorca.

Inden træningen startede fik Knud udført en cykeltest med tilhørende kapacitetsanalyse om hans kropslige styrke og svagheder. Her var konklussionen at hans udholdenhed skulle forbedres.

Dette viser at OptimizaR tager sig af alle som gerne vil forbedre sin form uanset niveau. Gennem struktureret og målrettet træning kommer man langt, det kan vi i OptimizaR. Vi hjælper gerne med at løfte den enkeltes niveau.

Nedenstående tekst er oprindeligt skrevet af Knud. Der er ikke foretaget redigeringer af teksten.

God læsning.

I en erkendelse af at det tager tid at planlægge og gennemføre vintertræningen på cykel, har jeg i dette forår været i tæt dialog med Ragnar for at variere og optimere på udbyttet af træningen.

Efter gennemførelsen af den indledende test har Ragnar sammensat et varieret træningsprogram på 16 uger, og dette har jeg gennemført på henholdsvis hjemmetræner, MTB og racer. Med en vekslende hårdhed og en god del variation i programmerne har det hver gang været motiverende at sætte sig på cyklen, og samtidig mærke at formen stille og roligt blev forbedret. Programmet har primært haft fokus på at øge udholdenheden, samtidig med at de længste træningspas har været kortere end 2,5 time.

Min udholdenhed er blevet markant forbedret gennem forløbet, og dette kunne bl.a. mærkes på forårets træningstur til Mallorca, hvor bakkerne ikke føltes helt så lange som tidligere.

Med et veltilrettelagt træningsprogram for en længere periode, har det for mig været enklere at få gennemført både de lette og de tunge træninger, og selv om jeg kun er en middelmådig cykelmotionist har det været en tilfredsstillelse at kunne mærke fremgangen undervejs.

Knud op ad Formentor
Knud op ad Formentor
3147
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System