ATLET UDTALELSER OM DEN NYE CYKELTEST LABTEST@HOME(PPD test fra Inscyd)

Publiceret: 02-06-2020 13:56

Læs de spændende udtalelser fra de tre første atleter som valgte den ny PPD-test som OptimizaR tilbyder i deres træningsforberedelser.

TOBIAS - Triatlet
"Den nye PPD hometest er en fornøjelse at udføre, det er en nem og tilgængelig test som er meget simpel at udføre. Testen giver et super godt indblik i sin fremgang og udvikling gennem et fantastisk forløb hos optimizar, kan klart anbefales!"

KRISTIAN - Cykelrytter
"Jeg kørte PPD analysen fra Inscyd under vejledning fra Ragnar, OptimiZar. Mine træningszoner sidder nu lige i skabet og jeg skal ikke spekulere på om jeg kører for hårdt eller let. Testen er hård, men overskuelig at komme igennem og kræver kun en wattmåler. Ragnar præsenterede efter testen en grundig analyse af resultaterne."

JIM - Cykelrytter
"I en travl hverdag er det en kunst at indpasse den mængde cykeltræning jeg skal bruge for at kunne opnå de resultater jeg vil. Derfor er det super vigtigt at den tid jeg bruger på træning, bliver brugt effektivt.
Til at hjælpe med det, har jeg udført en kapacitets analyse ved Ragnar.
Selve testen var med lidt vejledning relativ nem at gå til på min hometrainer, om end den er ret hård.
Analysen gav et fint indblik i mine stærke og svage sider. Ragnar er super god til omsætte test data til dybdegående, brugbar information om hvordan jeg skal strukturere min træning ift mine målsætninger. Det gør det markant nemmere at lave effektiv træningsplanlægning, når man ved præcis hvad man skal, og hvorfor.
Super redskab til træningsplanlægning.

Læs mere omkring testen her

5484
5484
5484
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System