Ultraløbs succes på Island

Publiceret: 16-07-2018 09:09

Lørdag d. 14.07.2018 blev det traditonelle Ultraløb "Laugarvegurinn" afholdt på Island, et 53 km trailløb i et typisk islandsk udfordrende terræn.

Siden januar har OptimizaR trænet tre kvinder fra UFA-Skokk Akureyri målrettet mod dette løb. Desuden var OptimizaR i Akureyri i april måned for at gennemføre iltoptagelsesmålinger for UFA-Skokk Akureyri med det specielle formål at få optimeret løbernes forberedelser til dette løb.

Kvinden på billedet er Hildur Andrjesdottir. Hun løb sit andet løb og forbedrede sig med hele 40minutter, fra tiden 6:49:56 til 6:09:54. En kollosal udvikling og forbedring for hende. Hun blev nr. 9 samlet og 5 i AG 30-39.

Den mere rutinerede Sonja Sif har gennemført løbet flere gange. Hun fortalte at hun var meget tilfreds med sit løb, da hun blev nød til at gå de sidste 4 km pga. smerter i knæ. Hun kom ind på en 10.plads samlet og nr.3. i AG 40-49. Super kæmpet af hende

Den tredje kvinde Sigthora var debutant og blev nr. 12 samlet og nr. 3. i AG 18-29, i tiden 6:14:52. En fantastisk debut til hende.

Inden løbet gennemgik OptimizaR et forslag til Energi og Raceplan for løbet. Hildur og Sigthora havde overskud til sidst efter at have fulgt deres personlige energi og raceplan. Hildur fortæller at hun var bange for at hun løb for langsomt på de første 10km da hun var langsommere på de første 10km end sidste år. Men fortæller hvor vidunderligt motiverende det var at løbe de sidstee 16km hvor hun overhalede mange trætte løbere.

Sonja vandt Team konkurrencen sammen med andre 3 kvinder fra UFA-Skokk. Her blev Hildur og Sigthora nr. 3. og løb for samme hold.

Desuden har vinderen for kvinder og mænd gennemført iltioptagelsestest hos OptimizaR i forbindelse med deres forberedelser.

Mere omkring løbet kan ses her: Laugarvegur 2018

2278
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System