Hvorfor vender athleter tilbage til OptimizaR?

Publiceret: 25-08-2020 12:29

Her er den første historie i en række som omhandler hvorfor tidligere athleter vender tilbage til OptimizaR.

Den første historie er fra Elin fra Akureyri, Island. Hun er en kvinde på 48 år som har en relativ kort løbekarriere.

I 2016 kom jeg for første gang til Akureyri for at lave en RunCamp med iltoptagelsestest for den lokale løbeklub UFA-Eyrarskok. Her fik jeg mit første bekendtskab med Elin. Hun var lige startet med at løbe men deltog i denne RunCamp for at få mere information og inspiration til sin løbetræning.

Hun har deltaget i alle de testbesøg jeg har gennemført i Akureyri siden da.

I 2018 spurgte hun om jeg kunne tage hende ind i Team OptimizaR for at forberede hende til det udfordrende trailløb ”Vesturgata” i 2019 på 45km. Hun gennemførte dette løb med stor personlig succes og blev nr.3 i hendes aldersklasse i hendes første trailløb nogensinde.

Kort tid efter tog hun igen kontakt til Ragnar i OptimizaR igen, nu for at løbe et længere trailløb ”Laugarvegur”, 53km i sommeren 2020.

Her er hendes bud på hvorfor hun valgte OptimizaR igen i hendes forberedelser.

”Efter min store personlige succes med træningsprogrammerne fra OptimizaR valgte jeg derfor at fortsætte med et nyt træningsforløb udarbejdet af Ragnar i OptimizaR. Mine forventninger blev opfyldt i det første forløb med spændende og varierende træningsprogrammer fra OptimizaR. OptimizaR fik opfyldt mine målsætninger til fulde.

Grunden til at jeg valgte OptimizaR igen var mine gode erfaringer og fantastiske oplevelser ved gennemførelse af en velstruktureret træningsplan og spændende træningsprogrammer.

Den gode og personlig service med træningsfeedback efter hver gennemført træning giver mig en stor motivation i træningsdagligdagen. Desuden var det let at vælge OptimizaR igen da jeg fik store fremgange i mine præstationer i mit løb igennem OptimizaR´s træningsplan og træningsprogram. Hver eneste uge er jeg altid spændt på hvilke spændende træningspas der er planlagt.

Jeg kan på det varmeste anbefale OptimizaR med den gode træningsstruktur og personlig service som OptimizaR tilbyder.

OptimizaR har en meget positiv tilgang til træningen som jeg er meget glad for og motiverer rigtig meget i min løbetræning.”

5663
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System