RAGNAR MED I RUNTALKS - EN NY PODCAST OM LØBETRÆNING

Publiceret: 16-06-2020 14:56

Der er stor interesse om at høre omkring Ragnars anvendelse af test og træning i de forskellige podcasts.

Sæt dig ned, tag noget at drikke, en kop kaffe, eller en vand og nyd en spændende podkast om hvordan Ragnar i OptimizaR sætter et træningsforløb sammen med en kapacitetsanalyse(løbetest).

Klik her for at lytte til denne podcast.

Denne podcast RUNTALKS er tilknyttet en ny og meget spændende forum for alle dem der er interesseret i løbetræning. Kig her for Løb dk webside eller på facebook @loebdk for at se mere

OptimizaR har et videnskabeligt værktøj i form af en kapacitetsanalyse, som bruges af nogle af de bedste professionelle trænere, hold og forbund i verden. Det giver OptimizaR mulighed for at identificere dine svage punkter og mulighed for at forbedre dem. Desuden kan OptimizaR med stor sandsynlighed estimere hvis du er i stand til at opnå dine ønskede mål, forudsat at vi er i stand til at opnå den ønskede træningseffekt.

Er du interesseret i at sætte gang i et spændende løbetræningsforløb så klik her for at se hvordan OptimizaR kan tilrettelægge træning for dig og her for at se hvilket udbytte af en kapacitetsanalyse som anvendes i udarbejdelsen af din træningsplan.

5530
5530
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System