OptimizaR fortsætter samarbejdet med Talentsportsklassen i Frederikshavn

Publiceret: 08-11-2018 23:03

I sæsonen 2017/2018 blev OptimizaR bedt om at varetage en ung triatlets træning fra Talentsportsklassen i Frederikshavn, som hedder Tobias. I starten af sæsonen blev der udført en kapacitetsanalyse på cykel og løb, for at finde ud af Tobias´s kropslige kapaciteter. Ud fra informationerne der fra blev en sæsonplan udarbejdet for Tobias. Med udgangspunktet i DtriF Aldersrelateret Træningskoncept blev træningen planlagt og udarbejdet i samarbejde med Tobias og hans forældre. Samarbejdet gik utrolig godt og Tobias fik stort udbytte af hans træning.

I sæsonen 2018/2019 har Talentsportsklasse koordinator Brian Høj valgt at genoptage det utrolige gode samarbejde. Han var meget godt med samarbejdet og Tobias´s udvikling i sidste sæson.

Tobias skal så inden længe udføre OptimizaR´s nye kapacitetsanalyse fra Inscyd for at finde ud af hvordan træningen skal se ud de næste måneder. OptimizaR ser frem til samarbejdet i 2018/ 2019 sæsonen.

Herunder kan I læse Tobias´s evaluering på forløbet fra sidste sæson:

I 8. klasse startede jeg i talentsportsklassen med min sport Triatlon, på Frydenstrandskolen i Frederikshavn, hvor jeg var så heldig at få et samarbejde med Ragnar Gudmundsson - OptimizaR Sportscenter.

Jeg har lært meget om min sport og udviklet mig meget i forhold til da vi startede forløbet. Jeg startede med at få lavet et par test som der blev lagt program ud fra. Mit program blev lavet i henhold til aldersrelateret trænings koncept fra Dansk Triathlon forbund. Under forløbet har vi mødtes flere gange, for at han kunne spørge ind til hvordan det gik med programmet og finde ud af hvad for nogle forbedringer/ændringer der skulle laves, hvilket jeg satte rigtig stor pris på.

Ragnar har tilrettelagt programmet til mit første stævne i år(2018), hvor jeg skulle lave 1/4 IRONMAN. Siden sidste år har jeg forbedret min tid med 15 min på den distance, hvilket vil betyde, at Ragnars træning har været rigtig god og effektiv.

Jeg ser selvfølgelig frem til at starte på samarbejde med Ragnar igen efter sommerferien, så jeg kan forbedre mig endnu mere.

Ragnar Gudmundsson - OptimizaR sportcenter kan klart anbefales da det træning han laver er godt og effektivt i forhold til det mål man har med sin sport.

2408
2408
tobias rg
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System