Hvorfor vender atleter tilbage til OptimizaR - DEL 3

Publiceret: 05-10-2020 16:46

Ultratrail løberen Hildur Andrjesdottir fra Akureyri Island.

Mit første møde med Hildur var i forbindelse med mine test rejse til Akureyri, Island i efteråret 2017.
Hildur fik lavet en iltoptagelsestest hver gang OptimizaR var på besøg i det nordlige Island. Hun fulgte de overordnede træningsvejledninger fra OptimizaR. Her forbedrede hun sig på alle løbedistancer.
Men det var ikke nok for den ambitiøse løber.
I starten af 2018 tog Hildur kontakt til OptimizaR angående en træningsplan for ultra trailløbet ”Laugarvegur” . Hendes drøm var at forbedre sig og få en bedre oplevelse end hun havde fået året før. I 2018 forbedrede hun sig 40minutter fra året før. Helt fantastisk.

I efteråret 2019 blev jeg kontaktet af Hildur igen, og spurgte om OptimizaR kunne forberede hende til et nyt ultra trail løb ”Sulur Vertical” som skulle afvikles i slutningen af august 2020.

Hildur havde trænet selv 2018-2019 men ville gerne igen få et strukturet træning, fordi hun havde forbedret sig så meget i det første træningsforløb hos OptimizaR. Det var dejligt at få Hildur tilbage under OptimizaR´s vinger.

Læs her et interview i foråret som OptimizaR tog med Hidur om hvorfor hun vendte tilbage til OptimizaR.

”Hvordan fandt du frem til OptimizaR”

Jeg kom i kontakt med Optimizar, da mit løbehold UFA Eyrarskokk fik OptimizaR til at komme og invitere folk til at deltage i en iltoptagelsestest. Jeg fandt det interessant og det var værd at undersøge hvad det var for noget.

”Hvad var din målsætning inden du startede dit første forløb hos OptimizaR i 2018?

Mit mål, før jeg begyndte, var at forbedre min form. Jeg ønskede også at højne mit præstationsniveau, samt at få et individualiseret træningsforløb.

”Hvad gjorde at du valgte netop OptimizaR for at opnå din målsætning”

Grunden til at jeg valgte Optimizar var, at jeg havde deltaget i iltoptagelsestests og fandt resultaterne interessante. Vi modtog også en præsentation om, hvordan man skulle bruge testresultaterne og ønskede at få hjælp til at målrette min træning.

Hvilke forventninger havde du da du startede dit forløb for første gang hos Optimizar i 2018?

Jeg havde ikke store forventninger. Håbede at være i stand til at løbe hurtigere, og at jeg ville blive dygtig til at møde op til træningerne i min klub. Det var det oprindelige mål.

Hvordan var dit første forløb hos OptimizaR i 2018?

Træningsvejledningen i 2018 gik meget godt. Jeg forbedrede mig en hel del. Jeg tror at jeg forbedrede mig om 40 minutter i mit løb ”Laugarvegur” fra 2017 til 2018. Jeg gik også ind i løbet med meget større erfaring og viden om, hvad jeg skulle gøre, med hjælp fra OptimizaR.

Blev dine forventninger opfyldt og din målsætning opnået i dit første forløb i 2018?

Resultaterne overgik mine største forventninger. Jeg lærte meget om mig selv som løber og hvordan jeg skal planlægge et konkurrenceløb i form af ernæring og belastning i selve løbet. Men sidst men ikke mindst en meget større forbedring, end jeg havde turde håbe på.

Hvorfor valgte du OptimizaR igen på et nyt forløb i 2020?

Efter det første forløb tog jeg et år, hvor jeg trænede selv. Men jeg syntes ikke at jeg forbedrede mig ret meget. Derfor besluttede jeg at vende tilbage til OptimizaR.

Hvilke faktorer spillede ind for dig for at du valgte at gå i gang med et andet forløb hos OptimizaR?

OptimizaR tilbyder et meget højt serviceniveau som er tilpasset til den enkelte. Der bliver kigget meget på om træningsbelastningerne er korrekte, det synes jeg er meget vigtigt. Og så fik jeg jo rigtige gode resultater med det første forløb hos OptimizaR.

Ville du anbefale OptimizaR til andre?
Jeg vil uden tøven anbefale OptimizaR på det varmeste med. Jeg har gjort det til alle de løbere som har spurgt mig omkring mit træningsforløb i OptimizaR.

Hvordan gik det så med Hildurs resultater?

Desværre blev hendes løb Sulur Vertical aflyst 2 dage før pga. Corona situationen på Island. Det var brand ærgeligt, da hun havde vist storform i hendes forberedelsesløb op til Sulur Vertical.

Ønsker du et træningsforløb hos OptimizaR er du altid velkommen til at kontakte Ragnar på mail eller telefon.

God træning derude.

Very happy runner Hildur
Very happy runner Hildur
Hildur og Ragnar efter testudførsel
Hildur og Ragnar efter testudførsel
Hildur kommer i mål ved Esja Trail Marathon 2020
Hildur kommer i mål ved Esja Trail Marathon 2020
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System