Hvem er vi?

OptimizaR er et sportstestcenter.

OptimizaR et stedet, hvor for alle dem drømmer om at forbedre deres form igennem målrettet og struktureret træning uanset træningsniveau.

 
OptimizaR er for dem der løber, cykler, dyrker triatlon, svømmer og andre, der gerne vil komme forbedre deres præstation.
 

 

Læs mere

 

 

Hvad kan vi?

Testning og træning i høj kvalitet.

Igennem vores nøjagtige testmålinger af iltoptagelse og eller laktat tilbyder OptimizaR test til cykelryttere, løbere, svømmere, triatleter og andre motionister med det mål at effektivisere træningen for at komme i bedre form eller optimere deres præstationer.

Testning er grundstenen til forbedring
Sportstestningen med iltoptagelsesmålinger og/ eller laktat giver dig informationer om hvor dit konditionsniveau og dit udholdenhedsniveau er. Iltoptagelsesmålinger giver dig en enestående information om hvordan du forbrænder fedt og kulhydrater på. Igennem disse målinger giver testen et træningsværktøj, der kan optimere træningen og dermed din præstation i forhold til din personlige målsætning.
 

Læs mere

 

 

 

Dit udbytte?

Effektiv træningsplan.

Hvis en præstation skal forbedres kræver det en strukturet og vidensbaseret tilgang til træningsplanen. Det er ikke ligemeget hvornår du træner hvad. Det kan OptimizaR hjælpe dig med sådan at du træner med de rigtige træningsindhold på de rigtige tidspunkter. På den måde kan du toppe på det rigtige tidspunkt og få opfyldt din målsætning.

Igennem de testinformationer du får ved måling af iltoptagelsen og/ eller laktat får du en større sikkerhed for, at du træner med de rigtige 

Få en træningsplan, der flytter dine grænser og booster din form.

Læs mere

 

Følg positive historier omkring OptimizaR´s arbejde

med løbere, cykelryttere og triatleter på Facebook

 

 

 

KONXION A/S