Hvem er vi?

OptimizaR er et sportstestcenter...

OptimizaR et stedet, hvor du kan optimere din træning uanset træningsniveau. OptimizaR er for dem, der løber, cykler, dyrker triatlon, og andre, der gerne vil komme i bedre form.

OptimizaR har stor kompetence i at koble videnskabelige målinger med effektive træningsplaner uanset målsætning.

Vi hjælper motionister på alle niveauer

 

Læs mere

 

 

Hvad gør vi?

OptimizaR tester og optimerer...

Igennem vores nøjagtige testmetoder tilbyder OptimizaR test til cykelryttere, løbere, svømmere, triatleter og almindelige motionister med det mål at effektivisere træningen for at opnå velvære, komme i bedre form eller optimere dine præstationer.

Test er grundstenen til forbedring

Sportstestningen med iltoptagelsesmålinger giver dig informationer om dit stofskifte og måden, du forbrænder fedt og kulhydrater på. Igennem disse målinger giver testen et træningsværktøj, der kan optimere træningen og dermed din præstation i forhold til din personlige målsætning.

 

Læs mere

 

 

 

Dit udbytte?

Effektiv træningsplanlægning

Med testresultaterne opnås en enestående viden om, din energiomsætning, ved forskellige kropslige belastninger. Denne viden giver dig større forståelse af, hvad der kræves for at opfylde din personlig målsætning og en større motivation til at nå dine personlige mål. Testen giver større sikkerhed og tryghed om træningens virkning. Med denne viden får du sikkerhed for, at du træner med de rigtige træningsintensiteter.

Få en træningsplan, der flytter dine grænser og booster din form

 

Læs mere

 

 

 

Følg positive historier omkring OptimizaR´s arbejde

med løbere, cykelryttere og triatleter på Facebook

 

KONXION A/S